top of page

Bing Ads Artık Microsoft Advertising

Microsoft, Bing Ads'e yeni bir ad verdiklerini açıkladı - Microsoft Advertising. Rebrand adı, daha büyük bir ürün ve yetenek portföyüne yer açmak için tüm reklamcılık çözümlerini tek bir adla getiriyor.

Bing Ads Çıktı - Microsoft Advertising'e Merhaba Deyin!


2012'den beri adını taşıyan Bing Ads, platformun sunduğu gelişmeleri yansıtmak için Microsoft Advertising adıyla yeniden markalaştırılıyor. Yeni çevrimiçi reklamcılık ürünleri kişiselleştirme ve yapay zekaya odaklandığından “aramanın ötesine geçmeyi” amaçlıyorlar.

  • BingAds.com MicrosoftAdvertising.com oluyor

  • Bing Ads İş Ortağı Programı, Microsoft Reklam Ortağı Programı oldu

  • Tüm deneyimler ve materyaller önümüzdeki aylarda Microsoft Advertising'i yansıtacak şekilde güncellenecek

Microsoft Advertising, data ve AI kurumsal başkan yardımcısı Rik van der Kooi'ye göre, pazarlamacılara müşterileriyle bağlantı kurma konusunda daha fazla güç sağladı. “Artık markanızı büyütmek için daha fazla insana ulaşmak değil.


Microsoft Advertising'deki Yenilikler Neler?

Pazarlamacılar, gelecek yıl yerleşik yapay zeka ile daha fazla reklam ürünü bekleyerek verilerini ve işlerini daha fazla ilişkilendirebilirler. Microsoft şu anda iki teklifi ile bu potansiyeli sunuyor: Microsoft Audience Network ve Sponsorlu Ürünler.

Şirket geçen yıl, müşterilerin ve ortakların güvenli ortamlarda tüketicilere ulaşmasına yardımcı olmak için yapay zekayı, zengin kitle niyetini ve profil anlayışını kullanan Microsoft Audience Network'ü başlattı. Görüntü yükleme ve görüntülenebilir gösterimleri yönetmek için yeni araçlarla bu platformu geliştirmeye devam ediyorlar.

Şu anda yalnızca ABD'de bulunan Sponsorlu Ürünler, markaların alışveriş kampanyalarında görünürlüğü artırmasına ve daha fazla trafik üretmesine olanak tanır. Bu özellik sayesinde markalar pazarlama çabalarını üreticiler ve perakendeciler arasında daha iyi ayarlayabilir.

Microsoft için bir şey aynı kalacak - güvenin ilerlemesinin önemi. Akıllı teknolojiyi pazarlamacının cephaneliğine entegre etmek, AI aracılığıyla kişiselleştirmeyi benimsediğinden marka güvenliğine değer vermek ve veri güvenliğini sağlamak anlamına gelir. “Güven kim olduğumuzun ayrılmaz bir parçasıdır ve her zaman yeniliklerimize ve tekliflerimize rehberlik edecektir,” dedi van der Kooi.

bottom of page